Шұжық

5000,00
Суық әдіспен сүрленген-ысталған, табиғи қабықтағы жылқы етінен жасалған дәстүрлі шұжық дастарханыңыздағы ұлттық тағамдардың сәніне айналады.

Дайындау бойынша ұсыныстар:
1. Шұжықты тағамдық пленкамен ораңыз;
2. Қабығында тіс тазартқышпен тесіктер жасаңыз;
3.1 кг етке 3 литр су үйлесімде қайнатыңыз;
4. Қайнату уақыты кем дегенде 150 минут (су қайнағаннан кейін)

Салмағы: 400 гр. ±5%
Құрамы: жылқы еті, май, тұзды қоспа, қара бұрыш, құрғақ сарымсақ, сиыр ішегі
Click to order